Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
07.01.2011 21:25 - "Да дадем Трансфер Фактор на света"
Автор: veselina11 Категория: Бизнес   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
0



История на създаването на компанията “4Life Research”

image

Създаването на компанията “4Life Research” е постигнатата заветна мечта на Дейвид Лисънби да донесе радост и щастие в живота на колкото се може повече хора, да им помогне да подобрят състоянието на здравето си, финансовото си положение, да разкрият своите вътрешни резерви и лидерски качества. Задачата не е от лесните, но Дейвид постига целта си, след като открива научната информация за ТРАНСФЕР ФАКТОРИТЕ. Удивителните свойства на създадените от природата могъщи молекули регулиращи имунната система очароват Дейвид Лисънби. Той съзира огромните потенциални възможности от използването на Трансфер факторите като хранителна добавка.

Дейвид решава да внедри най-новите постижения в науката чрез системата на мрежовия маркетинг, който така добре познава. За целта той получава лиценза за изключителните права върху използването на концентрата “Трансфер Фактор XF”, извлечен с помощта на патентован производствен процес.

Бидейки съучредител на нутрицевтична компания Дейвид Лисънби я напуска през 1996 и заедно със съпругата си Бианка създават новата компания ”4Life Research” с основен продукт "Трансфер Фактор"

През август 2000 г пред ”4Life Research” се откриват нови възможности след сливането и с компанията ShapeRite®, основана през 1989г, водеща в областта на производството на продукти за отслабване, разпространявани чрез метода на мрежовия маркетинг.

Грег Мартин, бивш президент на ”4Life Research” споделя: “Аз се гордея със своята принадлежност към семейството на 4Life. Гордея се, че работя с победители. “4Life” притежава уникален, способен да промени живота на хората продукт, фантастичен ръководен отбор и предани на делото дистрибутори.”

”4Life Research” е млада, стремително развиваща се компания. Тя е световен лидер в областта на разработките и използването на трансфер факторите – природни имунокоректори, които се извличат от коластрата на кравето мляко и яйчните жълтъци. От 1998 г. насам компанията провежда обширни изследвания в областта на наноимунологията, включително и в клиники на Руската Федерация.

Компанията ”4Life Research” безрезервно вярва в бъдещето на продуктите от линията на Трансфер Факторите и в ролята им за подобряване на здравословното състояние на хората по света. Асортиментът от продукти с високо качество е основата за развитието на бизнеса на компанията. Отличителна черта на ”4Life Research” е наличието на собствен Отдел за изследвания и развитие. Всяка съставка участваща в продуктите се изследва от компетентни сътрудници на отдела.

Научното ръководство в компанията се оглавява от доктор К.МакКосланд, който има огромен опит в научно-изследователската и практическа работа в областта на създаването на хранителни добавки и медикаменти, а също и многогодишен опит в индустрията на мрежовия маркетинг. Нагледен пример за това е фактът, че под негово ръководство са били създадени и модифицирани над 400 вида хранителни добавки.
Казаното по-горе може само да ни увери в това, че ”4Life Research” ще остане в първите редици на компаниите, внедряващи най-новите постижения на науката в областта на здравеопазването.

Сътрудниците на Отдела за изследвания и развитие постоянно се занимават с изучаването и търсенето на нови съставки и нови технологии, с които продуктите на компанията винаги да съответстват на най-високите световни стандарти на производство и ефективност при използването им за профилактични и лечебни цели.

Централният офис на компанията се намира в щата Юта, САЩ. За времето, през което съществува, компанията се е превърнала в голям и многопрофилен производствен център. Водещ продукт на ”4Life Research” се явява Трансфер Фактор и линията от трансферо-съдържащи продукти.
Продуктите на компанията се разпространяват в повече от 48 страни в света.
imageimage

 






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: veselina11
Категория: Бизнес
Прочетен: 166639
Постинги: 64
Коментари: 115
Гласове: 175